Hp kartuše, toner, polnilo cannon kartuše, toner epson kartuše, toner samsung toner lexmark, kartuše, toner, polnilo Xerox kartuše, toner brother, kartuše, toner konica kartuše, toner kyrocera toner
KARTUŠE / TONERJI


OSTALI IZDELKI

 Dostava

Cena dostave za vsa naročila znaša 1,99 €, ne glede na količino in kraj dostave.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije. V kolikor je za naročeno blago izbran način plačila "Plačilo po povzetju", vam Pošta Slovenije ob prevzemu zaračuna provizijo za plačilo preko UPN obrazca (položnice) po ceniku Poštne Slovenije in sicer:

- do odkupne vrednosti 98,00 EUR znaša provizija 1,05 EUR
- od 98,01 EUR do 501,00 EUR znaša provizija 1,07% od odkupne vrednosti
- nad odkupno vrednostjo 501,00 EUR znaša provizija 5,36 EUR


Hitrost dostave:

Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 12. ure, bo blago odpremljeno še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Dostava se običajno vrši naslednji delovni dan od dneva odpreme.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko eMail naslova podpora@tiskajpoceni.si ali telefona 02 663 19 45.

Kako do brezplačne dostave?

Preprosto...

Ugodnost brezplačne dostave lahko izkoristite vsi registrirani kupci ob vašem prvem nakupu kateregakoli artikla v naši spletni trgovini, ne glede na kraj dostave. Vse kar je potrebno storiti je, da ob vašem prvem nakupu po registraciji, v rubriko "Koda za popust" (nahaja se na blagajni - na koncu nakupa) vpišete kodo POSTNINA99, potrdite in zaključite naročilo, edini pogoj je, da je znesek nakupa vsaj 10 € (*za posamezen nakup lahko uporabite le eno kodo za popust)

Ugodnost brezplačne dostave velja za registrirane uporabnike, ob prvem naročilu!

S tem, ko postanete naš registriran uporabnik, ste deležni prejemanja posebnih akcij za registrirane uporabnike. Ob večkratnem nakupu vam bomo dodelili poseben status, ki vam bo omogočal popust pri naročilu izdelkov prodajnega programa.

*popusti se ne seštevajo!

 

BAKUS d.o.o., 28.11.2016Naključno mnenje kupca

KOŠARICAVse cene so v EUR in že vsebujejo 22% DDV | oblikovanje: Uroš Zupančič | BAKUS: 2015