Hp kartuše, toner, polnilo cannon kartuše, toner epson kartuše, toner samsung toner lexmark, kartuše, toner, polnilo Xerox kartuše, toner brother, kartuše, toner konica kartuše, toner kyrocera toner
KARTUŠE / TONERJI


OSTALI IZDELKI

 POGOJI POSLOVANJA:

Splošni pogoji poslovanja sistema TISKAJPOCENI.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

PIŠKOTKI:

Da omogočimo vse funkcionalnosti na strani www.tiskajpoceni.com se poslužujemo piškotkov, z nadalnjo uporabo strani se s tem strinjate.

Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje spletne strani, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami, predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika.

NAČINI PLAČILA:

PLAČILO PO POVZETJU

V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. V tem primeru vam Pošta Slovenije od prevzemu zaračuna provizijo za plačilo preko UPN obrazca (položnice) po ceniku Pošte Slovenije in sicer:

- do odkupne vrednosti 98,00 EUR znaša provizija 1,05 EUR
- od 98,01 EUR do 501,00 EUR znaša provizija 1,07% od odkupne vrednosti
- nad odkupno vrednostjo 501,00 EUR znaša provizija 5,36 EUR

PLAČILO PO PREDRAČUNU (AVANS)

Ta opcija je namenjena predvsem pravnim osebam, ki naročijo blago preko spletne trgovine TiskajPoceni.com, vsekakor pa lahko na ta način nakup opravi kateri koli potrošnik. Predračun Vam pošljemo po e-pošti na naslov, ki ste ga ob Vašem naročilu navedli. Po prejetem plačilu sledi dobava v dogovorjenem roku.

PLAČILO PREKO eRAČUNA

Proračunskim uporabnikom je omogočeno plačilo preko eRačuna s 30 dnevnim zamikom plačila.

PLAČILO S KREDITNIMI KARTICAMI

Preko varnega spletnega načina plačevanja Trustpay omogočamo plačilo s kreditnimi karticami VISA ter MASTERCARD.

PLAČILO S PAYPAL

Preko varnega spletnega načina plačil PayPal, kjer je poleg kartic VISA in MASTERCARD, mogoče plačevati tudi z AMERICAN EXPRESS kartico,

Tehnični koraki, ki vodijo do sklenitve pogodbe o nakupu: s tem ko izberete izdelek, ga navidezno dodate v košarico, navedete vaše podatke in zaključite naročilo, boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o naročilu. S tem je pogodba o nakupu sklenjena. Kopija pogodbe (naročila) je shranjena tudi pri podjetju, dostop do nje je možen s pisnim zahtevkom na fizični naslov podjetja BAKUS d.o.o., Na Poljanah 20, 2000 Maribor ali z zahtevkom na podpora@tiskajpoceni.com. Med samim postopkom naročila lahko morebitne napake pri naročilu preverite pred zaključkom naročila, v navidezni košarici in jih tam tudi popravite oziroma brišete in vstavite ponovno.

CENE:


Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti, vse cene veljajo do prodaje zalog.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod spodaj navedenimi pogoji.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Po preteku dveh ur od sprejema naročila v čakalno vrsto, vendar največ v 48 urah, ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.


Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV:

Skladno z zakonskimi normativi Bakus d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Tiskajpoceni, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

BAKUS d.o.o.
Na Poljanah 20
2000 Maribor

20.1.2015

 Naključno mnenje kupca

KOŠARICAVse cene so v EUR in že vsebujejo 22% DDV | oblikovanje: Uroš Zupančič | BAKUS: 2015