Hp kartuše, toner, polnilo cannon kartuše, toner epson kartuše, toner samsung toner lexmark, kartuše, toner, polnilo Xerox kartuše, toner brother, kartuše, toner konica kartuše, toner kyrocera toner
KARTUŠE / TONERJI


OSTALI IZDELKI

 VRAČILO BLAGA

Vračilo blaga: V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta), brez razloga vrnete. Zadošča, da nas v 30 dneh od naročila obvestite o odstopu od nakupa (na elektronski naslov podpora@tiskajpoceni.si, ali po pošti), blago pa nam lahko vrnete v 30 dneh od prejema pošiljke. Blago morate vrniti v nespremenjeni količini in v neodprti originalni embalaži. Morebitne stroške vračila krije kupec. Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne v roku 15 dni.

Tehnični koraki, ki vodijo do sklenitve pogodbe o nakupu: s tem ko izberete izdelek, ga navidezno dodate v košarico, navedete vaše podatke in zaključite naročilo, boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o naročilu. S tem je pogodba o nakupu sklenjena. Pogodba (naročilo) je shranjena pri podjetju, dostop do nje je možen s pisnim zahtevkom. Med samim postopkom naročila lahko morebitne napake pri naročilu preverite pred zaključkom naročila, v navidezni košarici in jih tam tudi popravite oziroma brišete in vstavite ponovno.

Reklamacija: Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec navedel, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake. V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. Kupec lahko vrne blago v reklamacijo izključno v originalni embalaži in sicer tako, da ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti, ki bo na naslov kupca poslal dostavno službo, ki bo blago prevzela. Drugačen način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Garancija: Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca. Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka. Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec z vračilom nima stroškov.

Naslov za ugovore, pripombe, zahtevke,izjave, obvestila:
BAKUS d.o.o.
Na Poljanah 20
2000 MariborNaključno mnenje kupca

KOŠARICAVse cene so v EUR in že vsebujejo 22% DDV | oblikovanje: Uroš Zupančič | BAKUS: 2015